Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 95 "Freddy Krueger" Bruin Rood
#1
[Image: nike-air-max-95-velvet-brown-university-...0_620x.jpg]


Het bovenwerk is gemaakt van mesh en suède overlays met overal een "Fireberry" tint. De schoennieuwe.com hak is versierd met een kleine geborduurde swoosh in een donkerdere tint, terwijl de tussenzool een licht contrast toevoegt in "Elemental Pink". Het thema wordt voortgezet op het tonglabel, dat is versierd met Air Max-branding. Accentuering van het ontwerp is een mugunghwa-motief aan de achterkant, evenals herhaalde patronen op het voetbed.


Dit aankomende model Schoenen Nike Zwart heeft volt en zwart over het bovenwerk - het zwarte ripstop-materiaal wordt gemarkeerd met voltreffers op de oogjes en op de logo's - terwijl extra neonaccenten op de tussenzool verschijnen en worden omhuld door reflecterend 3M-materiaal en zwart kiezelleer. Mini-swoosh-borduursel en een "Kiss My Airs" -label zijn te vinden aan de achterkant, terwijl verdere reflecterende details de tong bedekken, waardoor dit een opvallende schoen is voor 's nachts.


Tegen een grimmige witte basis ligt de Nike Air Max 95 "Freddy Krueger" Bruin Rood nadruk op de silvers die de kenmerkende golvende overlays aankleden. Het zilver wordt slechts op drie lagen gebruikt, te beginnen met de laag die zich het dichtst bij de tong bevindt. De metallics die op de overlays worden gebruikt, zijn echter gemakkelijk te onderscheiden, omdat ze kiezen voor verschillende glitterdeeltjesgroottes voor een sprankelende of parelmoerachtige afwerking. Het contrast tussen wit en zilver zorgt voor een strakke look die door het gebruik van texturen een statement blijft.


In een jaar waarin de schoen 25 wordt, zit deze nieuwe iteratie op een witte en grijze tussenzool met de typische In De Uitverkoop Air Max-units van het merk, met een bovenwerk met lagen van dezelfde kleur die glinsteren in bepaalde lichten. Elke sneaker bestaat uit een combinatie van mesh en leer en is aan de achterkant afgewerkt met een geborduurde Nike Swoosh.


https://www.schoennieuwe.com/
Reply


Messages In This Thread
Nike Air Max 95 "Freddy Krueger" Bruin Rood - by u8quw9ko - 01-27-2021, 05:40 AM
Фундамент лента - by snapy - 01-28-2021, 08:46 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)